Keresés
zaszlo

Nefelejcs Hotel***superior

 

Helyszín jellege / Elhelyezkedés - Nefelejcs Hotel***superior

Hotel

Étterem

Konferenciaterem

Oktatási helyszín

Helyszín leírása - Nefelejcs Hotel***superior

Válassza rendezvényei, továbbképzései céljául és szálljon meg a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől 100 méterre található vezetőségében, szemléletében megújult elegánsan kialakított háromcsillagos superior családi szállodánkban. Elképzeléseink alapja egy olyan elsőrangú, családias környezet biztosítása, ahol a vendégek kényelmét helyezzük előtérbe. A szobák és a közös helyiségek kialakításánál arra törekedtünk, hogy a nálunk pihenő vendéget maximális harmónia és odafigyelés vegye körül, így vendégeink átadhassák magukat a nyugalomnak és feltöltődésnek.

Parkolóhelyek:30 db

Helyszínen szervezhető rendezvények - Nefelejcs Hotel***superior

Magán rendezvények
Esküvő
Legénybúcsú - leánybúcsú
Lakodalom
Reprezentációs rendezvények
Klasszikus fogadás, partik

Szállás leírása - Nefelejcs Hotel***superior

Családias, Superior szállodánk 26 szobával (2, 3, 4 ágyas) összesen 60 férőhellyel várja a nálunk vendégeskedő csoportokat. A komfortérzetet szobáink kialakításánál a nyugalmat árasztó színek mellett tágas lakótér, klíma, Tv, telefon és gyors, vezeték nélküli internetes csatlakozási lehetőség (Wi-Fi) teszi teljessé.

Szálláslehetőség - Nefelejcs Hotel***superior

Szálláslehetőségek a helyszínen

Szoba neveSzoba számaÁgyszámÖssz ágyszám
Kétágyas szoba:20240
Háromágyas szoba236
Négyágyas szoba4416
Összes szálláshely:62

Legközelebbi szállások:

Szállás megnevezésTávolság (m)Össz ágyszám

Catering, konyha leírása - Nefelejcs Hotel***superior

Rendelkezik saját konyhával


A mezőkövesdi tradíciókat és a vidék adottságait figyelembe véve alakítottuk ki házias, tájjellegű ételeinket, de a magyaros, tradicionális konyha remekei mellett különböző nemzetek konyhája is megkóstolhatják a vendégeink.
Konyhánkban biztosítjuk a speciális diétát követő vendégek (laktóz-, tej-, glutén-, tojás alergia) számára is a megfelelő ételeket

Rendezvénytermek - Nefelejcs Hotel***superior

Terem neveAlapterületSzéksoros ültetés (fő)U-ültetés (fő)Állóhely (fő)Banket (fő)KlímaSötétíthetőTermészetes fényInternetBérleti díj
Konferenciaterem758045100
Étterem956565

Kiegészítő teremadatok - Nefelejcs Hotel***superior

A szálloda legmodernebb technikai eszközökkel (gyors internet, projektor, vetítővászon, hangosítás és mikrofon, krétatábla, flipchart stb) felszerelt 80 fős konferenciaterme ideális helyszíne lehet bármilyen céges vagy családi rendezvényeknek, csoportépítő tréningeknek, esküvőknek, továbbképzéseknek, konferenciáknak.

Technikai felszereltség - Esküvői kellékek - Nefelejcs Hotel***superior

Asztali mikrofonokCordless mikrofonokHangosítás
VideoPC projectorMultimédiás projector
ÍrásvetítőDiavetítőFlipchart
CD-lejátszóTVLCD kijelző
TolmácsgépDiktafonPulpitus
VideokonferenciaSzínpadVetítővászon

Konferenciaszék: 80 db

Asztal: 10 db

Programlehetőségek: - Nefelejcs Hotel***superior

Mezőkövesd sok látványosságot és érdekességet rejt, melyeket mindenféleképpen érdemes felfedezni. Matyóföld szíveként is emlegetett helység, így a matyó népművészet remekeit (Matyó lakodalmas menet, matyó viseletek, parasztház hagyományos berendezéssel) bemutató Matyó Múzeum kihagyhatatlan programpont a városba érkezőknek.
Skanzen jellegű részében, a Hadas városrészben eredeti állapotban megőrzött parasztházak között sétálhatunk, megtekinthetjük, hogyan éltek és dolgoztak a múlt század emberei. Várja vendégeit a Mézeskalács Ház, a Népi Művészetek Háza, a Játszóház vagy a Bútorfestő Alkotóház és Hímzőház.
Mezőgazdasági Gépmúzeum Európában egyedülálló kiállítás, mely Hajdu Ráfis János magángyűjteményéből jött létre.
Végül kihagyhatatlan cél a hírneves Zsóry-fürdő, ahol a gyógyvízben ülve töltődhetünk fel,A Zsóry fürdő tehát rengeteg élményt nyújt nem csak a pihenni, de a gyógyulni vágyóknak is.

Akció leírása - Nefelejcs Hotel***superior

Nincs feltöltve akciós ajánlat!