Keresés
zaszlo

Akác-tanya

 

Helyszín jellege / Elhelyezkedés - Akác-tanya

Szabadtéri helyszín

Egyéb helyszínek

Erdőben

Helyszín leírása - Akác-tanya

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő In-Natura Kft. által épített és üzemeltetett lovasturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző rendezvények lebonyolítására, gyalog- és lovastúrák stb. teljes körű megszervezésére. De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fárdalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. A lovaspanzió szobái és apartmanjai 3 illetve 4 napraforgós besorolású. Az Akác-tanya Újlengyel határában található. Az M5-ös autópályáról könnyen megközelíthető 30-40 perces autózással elérhető Budapestről illetve a reptérről is.

S bár csak fél órára vagyunk a nagyvárostól, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, feltöltve ezzel az ideérkezőket energiával.

Parkolóhelyek:50 db

Helyszínen szervezhető rendezvények - Akác-tanya

Magán rendezvények
Esküvő
Legénybúcsú - leánybúcsú
Lakodalom
Reprezentációs rendezvények
Klasszikus fogadás, partik

Szállás leírása - Akác-tanya

Az Akác-tanyára látogatók több szálláshely közül is válszthatnak

A fogadó főépületében a felső szinten 6 kényelmes, napos szoba található hangulatos társalgóval, biliárdasztallal, filmnézési, zenehallgatási lehetőséggel.
Új faházunkban két szinten hét szoba és otthonos közös helyiségek várják vendégeinket az alsó és felső szinten is nagy terasszal. Az alsó szinten található kis konyhával egybeépített nappali kiválóan alkalmas kisebb céges rendezvények, képzések vagy egyéb baráti, stb. megbeszélések lebonyolítására.Ez a ház önállóan is kibérelhető kisebb rendezvények, képzések lebonyolítására szállás nélkül is.

Rönkház
Ez a házunk kíválóan alkalmas kisebb-nagyobb családok baráti társaságok elszállásolására is.

Négy kisebb faházunkban hét, 2-5 személyes kétszintes apartmanok várják a nyugalomra vágyókat.

Szálláslehetőség - Akác-tanya

Szálláslehetőségek a helyszínen

Szoba neveSzoba számaÁgyszámÖssz ágyszám
Egyágyas szoba:414
Kétágyas szoba:7214
négy ágyas144
három ágyas3927
Összes szálláshely:49

Legközelebbi szállások:

Szállás megnevezésTávolság (m)Össz ágyszám

Catering, konyha leírása - Akác-tanya

Rendelkezik saját konyhával

Külső catering hozható


A főépület kellemes hangulatú ebédlőjében és teraszán fogyaszthatják el vendégeink az ízletes, házias, magyaros jellegű, illetve finn ételeket.

Igyekszünk mindenki igényét kielégíteni akár laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus vagy egyéb speciális étkezési szokásokról legyen is szó.

Rendezvénytermek - Akác-tanya

Terem neveAlapterületSzéksoros ültetés (fő)U-ültetés (fő)Állóhely (fő)Banket (fő)KlímaSötétíthetőTermészetes fényInternetBérleti díj
főépület étkező7040405040az árban
főépület terasz9240608040az árban
nagy faház étkező302025az árban
szauna terem28202025az árban

Technikai felszereltség - Esküvői kellékek - Akác-tanya

Asztali mikrofonokCordless mikrofonokHangosítás
VideoPC projectorMultimédiás projector
ÍrásvetítőDiavetítőFlipchart
CD-lejátszóTVLCD kijelző
TolmácsgépDiktafonPulpitus
VideokonferenciaSzínpadVetítővászon

Konferenciaszék: 80 db

Asztal: 8 db

Programlehetőségek: - Akác-tanya

Az Akác-Tanyán megtalálható: lovaglás kezdőknek és haladóknak, éjszakai túrák lóháton és gyalog, fafűtéses és eredeti finn füstös szauna, frissítő masszázs, termálfűrdő a közelben, manikűr és pedikűr,borkóstoló, karaoke és más programok kint és bent, sport lehetőségek bent és kint, transzfer, idegenvezetés, tolmácsolás, téli, karácsonyi, szilveszteri programok, tájfutás, vadászat, kempingszolgáltatások.

Akció leírása - Akác-tanya

Rendezvény időpontja:
Rendezvény típusa:
Akció kategóriája:
Akció jellege:
Esküvői ajánlatÉrvényes:2019-01-01-2022-12-31
Rendezvény típusok: Esküvő, Legénybúcsú - leánybúcsú
Akció kategóriái: Nyár, Tavasz, Ősz, Tél
Akció jellege: egyéb
Az Akác-tanyát családias, természetességében hangulatos, könnyen elérhető, mégis nyugodt, csendes helyszínt kereső pároknak ajánljuk Budapest közelében.
Eredeti finn faházaink egyszerű derűje segít a résztvevőknek, hogy az esküvői előkészületekre és magára a rendezvényre tudjanak hangolódni.
Az Akác-tanyán kisebb esküvők (eljegyzési ebédek/vacsorák, lány-, illetve legénybúcsúk) megszervezésére is van lehetőség - 50-70 főig saját épületeinkben, nagyobb rendezvények estén rendezvénysátor igénybevételével.


Ár:Kedvezmény: