Keresés
zaszlo

Angyalföldi Sportközpont

 

Helyszín jellege / Elhelyezkedés - Angyalföldi Sportközpont

Hotel

Színház / mozi / csarnok

Konferenciaközpont

Sport & szabadidőközpont

Szabadtéri helyszín

Konferenciaterem

Oktatási helyszín

Egyéb helyszínek

Belvárosban

Helyszín leírása - Angyalföldi Sportközpont

2003-ban épült intézményünkben minden korosztály megtalálhatja az ízlésének és érdeklődésének megfelelő programot, sportolási lehetőséget!
Palettánkon különböző sportolási lehetőségek (foci, kézilabda, tenisz, squash, kosárlabda, vívás, stb.), csoportos fitness órák, óvodás- és nyugdíjas tornák, gyermek- és családi programok, tanfolyamok, bálok, ünnepi események, nyugdíjas programok egyaránt megtalálhatók.
Az épületkomplexumhoz tartozik két nagy csarnok (1210 m2, illetve 1040 m2), egy tánc- és tornaterem (80 m2), kültéri szabványméretű sportpályák (füves-, és műfüves futballpálya, teniszpálya), és egy tárgyaló (50m2) is.
A területen található a Corner Hotel Angyalföld is, ahol melegkonyhás étterem, squash pályák, wellness, kondi terem és egy 45 fős előadó terem várja a látogatókat.
Vendégeinket saját fürdőszobákkal rendelkező 12 db két ágyas, és egy földszinti családi szobával várjuk.

A sportközpont tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, és számos parkolóhellyel is rendelkezik.

Az intézmény kiválóan alkalmas családi napok, céges rendezvények, konferenciák, esküvők, fogadások, koncertek, művészeti- és kulturális és/vagy sport események lebonyolítására.

Parkolóhelyek:20 db

Helyszínen szervezhető rendezvények - Angyalföldi Sportközpont

Magán rendezvények
Esküvő
Legénybúcsú - leánybúcsú
Lakodalom
Reprezentációs rendezvények
Klasszikus fogadás, partik

Szállás leírása - Angyalföldi Sportközpont

Vendégeinket saját fürdőszobával rendelkező 12 db két ágyas szobával várjuk, amelyből egy teljes mértékben akadálymentesített. A szobák mindegyike saját bútorozott erkéllyel rendelkezik.
A Hotel teljes területén ingyenes wi-fi elérést biztosítunk, továbbá az egész épület akadálymentesített, így lift is található.

A Hotel területén belül kiváló melegkonyhás étterem, squash pályák, infra szauna, kondi terem és egy 45 fős konferenciaterem várja a látogatókat.
Az épületkomplexum területén található az Angyalföldi Sportközpont is, amihez tartozik két nagy csarnok (1210 m2, illetve 1040 m2), egy tánc- és tornaterem (80 m2), kültéri szabványméretű sportpályák (füves-, és műfüves futballpálya, teniszpálya), és egy tárgyaló (50m2) is.
A helyszín tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, és számos parkolóhellyel is rendelkezik.

Az intézmény kiválóan alkalmas családi napok, céges rendezvények, konferenciák, esküvők, fogadások, koncertek, művészeti- és kulturális és/vagy sport események lebonyolítására.

Mindemellett további 4 különböző sport/rekreációs XIII. kerületi színtér, összesen 11 termét ajánljuk rendezvényei helyszíneként! Az egyes terek különböző adottságokkal rendelkeznek, így többféle igény kiszolgálására is alkalmasak néhány főtől akár több száz főig. Helyszíneinkről további információkat a www.skult13.hu oldalon olvashat.

Szálláslehetőség - Angyalföldi Sportközpont

Szálláslehetőségek a helyszínen

Szoba neveSzoba számaÁgyszámÖssz ágyszám
Kétágyas szoba:12224
Összes szálláshely:24

Legközelebbi szállások:

Szállás megnevezésTávolság (m)Össz ágyszám

Catering, konyha leírása - Angyalföldi Sportközpont

Rendelkezik saját konyhával


A Corner Hotel Angyalföld épületében étterem található, amely szolgáltatásait szobafoglalás nélkül is igénybe lehet venni. Amennyiben a hotel vendége a szobához szeretne teljes ellátást, plusz díj ellenében ez is lehetséges.

Rendezvénytermek - Angyalföldi Sportközpont

Terem neveAlapterületSzéksoros ültetés (fő)U-ültetés (fő)Állóhely (fő)Banket (fő)KlímaSötétíthetőTermészetes fényInternetBérleti díj
A csarnok1215208208208188
B csarnok104040404040
Kis terem8012121212
Tárgyaló5025252520
Konferencia terem10045454545
Füves pálya7700250
Műfüves pálya200

Technikai felszereltség - Esküvői kellékek - Angyalföldi Sportközpont

Asztali mikrofonokCordless mikrofonokHangosítás
VideoPC projectorMultimédiás projector
ÍrásvetítőDiavetítőFlipchart
CD-lejátszóTVLCD kijelző
TolmácsgépDiktafonPulpitus
VideokonferenciaSzínpadVetítővászon

Konferenciaszék: 0 db

Asztal: 0 db

Programlehetőségek: - Angyalföldi Sportközpont

Az Angyalföldi Sportközpont, illetve a Corner Hotel Angyalföld területén található teniszpálya, squash pálya, füves- és műfüves futballpálya, vívó terem, konferenciaterem, 2 csarnoképület, masszázs szolgáltatás, illetve infraszauna.

Akció leírása - Angyalföldi Sportközpont

Nincs feltöltve akciós ajánlat!